Personeelstraining

Het succes van elke bar ligt bij het personeel. De grote variatie aan trainingprogramma’s van A Bartender Network zorgen ervoor dat bartenders van elk niveau aansluiting kunnen vinden.
Beginnertrainingen behandelen bijvoorbeeld de basisprincipes van het cocktailshaken. Het begroeten en behandelen van de gasten, hygiëne, efficiëntie en effectiviteit, historie van cocktails, drankenkennis en de juiste manier van serveren vallen onder deze basiskennis.
Iedere bartender kan het bereiden van cocktails leren. A Bartender Network raad echter wel aan om te beginnen met basiskennis voordat er cocktails worden gemaakt. De basiskennis is essentieel voor het goed bereiden van cocktails. De trainingprogramma’s van A Bartender Network zijn opgebouwd in modules, ontworpen om bartenders te leren de vele aspecten van het vak onder de knie te krijgen.

Voorbeelden van deze modules zijn:
- Basis-bartraining
- Expert-bartraining
- Basis-cocktailtraining
- Expert-cocktailtraining
- Mixology-training
- Koffietraining
- Service-training
- Rollenspel
- Snelheid en efficiëntie
- Opfriscursus

Kleine trainingsgroepen, kwalitatief goede ingrediënten, interactie, praktijkoefening en rollenspel werken naar onze ervaring het meest efficiënt. Handleidingen worden verstrekt met basisinformatie, recepten en wellicht extra informatie als de bartenders of cliënt hier behoefte aan hebben.