4-daagse training

Tijdens de 4-daagse training van The Fabulous Shaker Boys wordt je de basis van het cocktailshaken bijgebracht. Je raakt bekend met klassieke en moderne cocktails, leert de verschillende mixing technieken voor elke cocktail en hoe je vervolgens deze kennis kan toepassen in de praktijk. De praktijk staat dan ook centraal in deze zeer interactieve cocktails. Na volgen van de cursus ben je klaar om te beginnen aan een baan achter een professionele cocktailbar!

The Fabulous Shaker Boys zijn niet afhankelijk van een drankmerk. Dit betekent dat u werkt met een groot scala aan spirits en niet gebonden bent aan één enkel merk. Dit geeft u de vrijheid om de beste en juiste producten te gebruiken.


De eerstvolgende startdata voor deze cursus zijn*:
17 t/m 20 september 2012
De 4-daagse cursus bieden we aan voor:
€ 495,- ex. btw.


Het programma van deze 4 dagen ziet er ongeveer als volgt uit:
Dag 1:

Geschiedenis, tools en terminologie, ingredienten, techniek, gin, martini's.
Dag 2:
Bar setup, pourtechnieken, kwaliteitsherkening, vodka, short's.
Dag 3:
Service en etiquette, multiple orders, speedtest, rum, long's.
Dag 4:
Mixology, trends, herhaling cocktails, examen.

Bij de prijs van de trainingen zijn inbegrepen:
Alle ingredienten, dranken en dergelijke.
Tijdens de training werken we alleen met premium ingredienten. Vers fruit, verse sappen en de beste spirits. Zo leer je echt werken met balans en smaak.

Cocktailmanual.
Dit handboek bevat alle informatie die in de training is behandeld en daarnaast ook uitgebreide informatie over de oorsprong van vodka, rum en andere spirits.

The Fabulous Shaker Boys Receptenboek.
Klassieke en moderne cocktails staan in dit boek beschreven. Denk hierbij aan de Cosmopolitan, Martini, Caipirinha en nog heel veel meer.

Het certificaat uitgegeven door The Fabulous Shaker Boys.

 

*De cursus start bij een minimum aantal inschrijvingen van 4 personen. Bij minder inschrijvingen zijn wij genoodzaakt u naar een andere datum te verwijzen.