Barconsultancy

A Bartender Network is de adviserende partij geweest bij het creëren van verschillende cocktailbars in Amsterdam en heeft veel ervaring met het ontwerpen van mooie, stijlvolle, maar ook efficiënte en werkbare barren voor verschillende horecagelegenheden. Hiernaast heeft A Bartender Network verschillende ‘signature cocktails’ en cocktailmenu’s ontwikkeld of helpen ontwikkelen.

Momo
A Bartender Network is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de bar van Momo om de hoek van de chique P.C. Hooftstraat in Amsterdam. A Bartender Network ontwikkelde een cocktail en spiritmenu en trainde het nieuwe personeel intensief. Hiernaast werd ervaren personeel aangedragen en was A Bartender Network tussenpartij bij de onderhandelingen tussen Momo en verschillende premium drankmerken.

Jimmy Woo
De populaire Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo wilde de Nederlandse Horeca op een hoger plan brengen. Iets wat overeen kwam met de doelstelling van A Bartender Network. Zij was dan ook adviserende partij bij de opening van de exclusieve bar. De op maat gemaakte werkstations voor bartenders werden door A Bartender Network ontworpen evenals de cocktail- en drankenkaart.