Personeelstraining

Goed getraind personeel is essentieel voor het slagen van een cocktailbar. A Bartender Network heeft de kennis in huis om personeel op te leiden tot hoogsegment bartenders.

Amstel Hotel
Het personeel van misschien wel het bekendste hotel van Amsterdam, het Amstel Hotel, werd getraind door A Bartender Network. Er werd een lange termijn trainingsprogramma ontwikkeld waar in totaal 32 bartenders aan mee deden. Het programma bestond uit een 5-daagse basistraining, verschillende herhalingstrainingen en masterclasses. Tevens werd de een opzet gemaakt voor een cocktailkaart geïnspireerd op verschillende Nederlandse producten.

Citizen M
Citizen M is onder andere winnaar van de hotel design award 2008 en de wereldwijde hospitality award. Haar barpersoneel wordt ook getraind door A Bartender Network.  Met behulp van intensieve basistrainingen en vervolgtrainingen worden de ‘Citizens’ de fijne kneepjes van het cocktailshaken bijgeleerd.

Triple S
In samenwerking met Triple S verzorgt A Bartender Network Excelence in Service trainingen. Trainingen speciaal gericht op het trainen van personeel van de meest exclusieve hotels, restaurants en jachten ter wereld. Dit personeel heeft te maken met de meest veeleisende gasten in de business en wordt daarom intensief getraind door A bartender Network op het gebied van cocktails, drank, service en hospitality in het algemeen.